måndag 9 september 2013

2013-02-20 Dag 6

Efter frukosten så fick vi tyvärr ingen solsäng denna dag som vi önskat. En dam som hade Privilege på hotellet föste bort våra handdukar från sängen och menade på att hon hade förtur. Vi vet inte om det stämde men orkade inte bråka. Vi hittade andra enklare solsängar som fungerade utmärkt de också. Vi kände av solbrännan från dagen innan och orkade inte ligga där så länge.


Innan det var dags för en promenad så gick vi inom och åt lunchbufféen så vi blev sådär löjligt mätta. Sen bar det iväg mot fyren där vi letade upp fiskspaaet. Där lät vi fiskarna smaska på våra fötter en stund. Jag blev lite illamående av det men det gick över med lite juice efteråt.


På vägen tillbaka gick vi förbi alla butiker och gick in i några. Solen var på väg ner så det var riktigt fint att gå standpromenaden. När vi kom tillbaka till hotellet satte vi oss på vuxenavdelningen och tog en Sangria och tittade på solnedgången. Riktigt mysigt!
Sen var det dags för sista middagen på bufférestaurangen Tamadaba. Efteråt gick vi upp och satte oss i sköna fåtöljer och lyssnade på ett uppträde. Sen blev det bingo där vi knappt hörde vilka siffror det var för vi satt för långt ifrån.


2 kommentarer:

  1. Den buffén gick inte av för hackor.

    SvaraRadera
  2. Vill man ha lyxig all Inclusive så ska man absolut åka hit. Har hört annars att GC's utbud på All Inclusive hotell inte är de bästa. Detta var verkligen 5 *****. :)

    SvaraRadera