måndag 3 september 2012

2012-04-06

Idag ställde vi klockan på 8:30 för vi tänkte testa frukosten på hotellet. Den ingick tyvärr inte i priset. Men vi ville ge den ett försök. Den var ganska god men tyvärr utan grönsaker. Lite tråkigt för oss vegetarianer. Så den var väl inte riktigt värd pengarna.

Efter frukosten gjorde vi vid oss för att sedan ge oss ut på promenad allihopa. Vi gick omkring och tittade på denna vackra stad. När vi kom fram till Rembrandtstorget så stannade vi till för en fika i solen. Den enda lite varmare dagen, annars var det väldigt kallt. Vilket vi inte trodde, eftersom det var april. Vi gick vidare och spanade in alla dessa sneda och konstiga hus. Vi funderade på hur det såg ut inuti dem. Var de lika sneda inuti?

Sen blev vi trötta och bestämde oss för att gå tillbaka till hotellet och vila lite. Vi köpte med oss frukt som såg så färsk och god ut. Men fruktansvärt dyr. Lite annat än Möllan i Malmö.


Efter vilning gick jag och sambon till en thairestaurang, också i närheten av Leidse Square. Det var gott med lite middag. Efteråt mötte vi upp de andra på en pub på torget. Där satt vi en stund tills vi blev trötta igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar