måndag 1 april 2013

2013-02-17 Dag 3

Jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om. Det brukar vara så när jag är på semester. Vid 9 stack vi ner och åt frukost. Idag blev det mackor och stekt ägg. Det fick bli ett glas skumpa även idag. Det gäller att passa på att lyxa. Utanför restaurangen finns en tavla med aktiviteter som finns på hotellet.


Efter vi gjort vid oss mötte vi upp de andra vid den stora poolen. Vi tänkte testa den denna dag. Där låg vi mesta delen av dagen och bara slappade. Tyvärr var den poolen för kall så det blev inget bad för mig. Lite synd då den är riktigt fin. Vi testade maten i poolbaren som fick bli pizza. Den var väldigt god. Efteråt spelade vi lite biljard i den stekande solen. Idag skulle vi få en fin solbränna.



Sen bestämde vi oss för att gå till den andra poolen igen eftersom den är mycket varmare. Dessutom var det bättre service där med godare drinkar. Där tog vi oss ett dopp och solade lite till. Sen kände vi oss lite för solbrända så vi gick till hotellrummet och lämnade sakerna. Här började vi känna oss lite småhungriga igen så bestämde oss för att testa poolbarens sandwish. Den vegetariska var inte så god tyvärr. Den var ganska torr och med inlagda grönsaker. Inte min favorit. Efter maten gick vi till Spa-avdelningen igen och slappade. Denna gången blev det även bastu. Utanför fanns en dusch med is om man kände för att kyla ner sig ordentligt. Ganska skönt.



Sen fick vi lite bråttom för vi hade bestämt att äta middag klockan 18 för att sen promenera till Holiday World. Ett litet tivoli i Maspalomas. Jag och sambon var där förra året och tänkte att sonen skulle tycka det var kul. Vi gjorde misstaget att gå dit vilket är måååånga kilometrar. När vi kom fram var vi ganska trötta och orkade inte göra så mycket. Vi åkte i alla fall pariserhjulet som är läskigt högt om man har höjdskräck som mig. Sen körde vi även lite radiobilar. Sen var vi förnuftiga och tog en taxi hem. De kostar ju inte så mycket.



På hotellet avslutade vi kvällen med en drink på discot där det var uppträde. Sen var vi alldeles för trötta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar