söndag 6 januari 2013

2012-10-31

Idag ställde vi klockan på 7:30 för att komma iväg lite lite tidigare. Detta var sista dagen. Vi ville shoppa lite till innan det var dags att åka till flyget. Så efter frukost och dusch gick vi först in i en butik som heter DM. Där handlade vi parfym, hårfärg och Chlorella eftersom det var billigt. Sen sprang jag snabbt in i butiken Albert som låg precis bredvid hotellet och köpte några öl som vi skulle ta med oss hem. Sen blev klockan mycket. Vi hämtade våra saker och checkade ut. Kändes lite sorgligt. Hade gärna velat stanna i denna stad lite till. Men bestämde oss för att återkomma någon gång när det är lite varmare och snart igen.


Vi tog Metron och bussen tillbaka, precis som dit. Vi var tvungna att åka lite tidigare eftersom vårt busskort snart gick ut. Vi hann precis. På flygplatsen satt vi sen i 3 timmar innan flyget gick. Vi åt lite mat och drack en öl. Handlade lite souvenirer och billig sprit. Sen gick flyget snabbt hem.

Väl på Kastrup tog vi tåget till Malmö som var överfullt. Vi fick stå upp i gången och vi kunde knappt komma ut när det var dags. Sen hämtade vi vår katt och köpte falafel. Godnatt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar