fredag 17 februari 2012

2012-02-03

Idag sov vi lite längre så vi gick upp vid 9 och åt frukost. Gav huskatten också lite frukost, ost. Sen kände jag att jag skulle vilja vila lite mer. Blev lite sent dagen innan. Magen gillade inte riktigt det äventyret.


När klockan blev 12 drog vi ut våra solstolar och solade lite på terassen som faktiskt hade lite sol på eftermiddagen. Detta hade vi missat eftersom vi inte varit där vid den tiden innan. Sen gick tyvärr solen i moln så vi gick till Faro 2 och shoppade lite mat på Spar. Det blev en massa grönsaker och fetaost så vi gjorde en sallad. Efter maten så tittade solen fram en stund till så vi drog ut solstolarna på gräsmattan och solade en stund. Men det blev tyvärr inte långvarigt och det började bli lite småkyligt. Då gick vi in och kollade lite tv, trötta som vi var. Vi kände att vi inte skulle orka med några långpromenader denna dag med tanke på hemresan nästa dag.

På kvällen gick vi en runda till Faro 2 igen och åt kvällsmat. Vi gick åter till Altstadt Düsseldorf eftersom vi tyckte de var så trevliga där. Denna gång blev det åter pizza men även kanariepotatis, omelett och Fuerteventuraost. Mycket gott! Mätta och nöjda tog vi farväl och begav oss tillbaka till hotellrummet där vi bäddade ner oss i soffan och kollade tv tills vi blev trötta och det var dags för att sova, sista natten. Sorgligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar