onsdag 4 januari 2012

2009-01-26

Vi vaknade 6:30 och ordnade lite frukost. Sen duschade vi och packade upp kläder och saker. Nedan ser ni hotellet utanför.


Sen blev det en promenad ner mot Puerto Santiago-byn där vi drack en Dorada hos en rolig engelsk dam.


Efter en ytterligare promenad hittade vi stranden och var tvungna att känna på vattnet. Sanden var svart och det var mycket vågor. Blev inte så badsugen.


Därefter blev vi hungriga igen och gick och åt på en restaurang vid stranden. Där åt vi omelett och camembert. Kikade vidare på havet och stranden efter en eventuell picnic-plats senare.


När vi kom tillbaka hängde vi vid poolen en stund och testade även på mitt Cosmopolitan-kit. Smidigt det där. Med shaker och allt. Sen tänkte vi bege oss ut igen men stannade vid affären Dio och bestämde oss för att bara köpa frukost och sen vila en stund. Då var klockan 18. Vi vaknade inte förrän klockan var 23. Panik! Nu hade vi ju missat en massa.

Vi tog en öl på terrassen och drog vidare till en engelsk pub där de visade Live Aid -85. Detta visade sig bli vår favoritpub. Ett mysigt ställe med fina människor. Tyvärr ägs det inte av de längre för de flyttade tillbaka till England. Vad där är idag har jag ingen aning om.

Sen var klockan mycket och det var dags att sova igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar