söndag 8 januari 2012

2010-01-21

Först var det dags för den gigantiska frukosten igen. Detta var nog det bästa på hela resan. Förutom värmen då. Efter det gick vi och la oss vid poolen och solade hela dagen. Där åt vi mozarellasallad som var hyfsat god. Vi tog oss även ett dopp i poolen som var fruktansvärt kall. Men skönt när man väl gjort det för det var väldigt varmt i solen. Vi bokade även en resa till Luxor.Sen var det dags för sambons massage. En kvinna hade gått runt och tjatat på oss om vi inte ville ha massage. Till sist gav han med sig och tackade ja. De hade en spa-avdelning på hotellet. Den gick vi till sen. Där fick vi först bubbla i en jacuzzi. Sen när han fick sin massage så gick jag tillbaka till hotellrummet och väntade och kollade på tv.


På kvällen testade vi på buffén i restaurangen. Vi blev väldigt besvikna på den eftersom där inte fanns så mycket vegetariska alternativ, det var dessutom väldigt svårt att se vilket som var kött eller inte. Maten smakade inte så mycket heller och det var lite tråkigt. De hade väl turistanpassat den. Vi åt istället kakor i massor till efterrätt för det fanns det gott om. Bakelser i alla de sorter som kanske iofs såg godare ut än vad de var.


Efter maten gick vi till hotellrummet och myste lite med öl och drinkar. Sen gick vi och kollade in discot men där var det tomt. Vad gör allt folk på kvällarna? Sover? Tittar på tv? Det var helt dött. Vi tog en drink på uteserveringen där de spelade havsbrus och valsång så man blev helt rädd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar