onsdag 4 januari 2012

2009-01-30

Idag gick vi upp vid 9 och handlade lite frukost. Blev så sugna på att gå ner till den naturliga poolen igen så där satt vi ett tag och solade och kollade på jättevågorna. Idag vågade vi definitivt inte bada. Det tokblåste.
Sen gick vi vidare ner till hamnen igen där vi åt omelett och pizza. Efter det hade vi tänkt ta en tur ut på havet men det gick tyvärr inte då det blåste alldeles för mycket. Vi som skulle spana in delfiner. Gick tillbaka till hotellet och vilade en stund istället.

Efter siestan gick vi till en affär och köpte lite roliga drickor att ta med hem. Väldigt billigt. Efteråt blev vi hungriga och promenerade ner till byn Puerto Santiago igen där vi hittade en jättemysig liten spansk restaurang. Där åt vi tapas som kanariepotatis och annat smått och gott. Detta var nog den bästa middagen. Restaurangen låg nära stranden där nere men kommer inte ihåg vad den heter tyvärr.


Sen sa mannen att det hade varit kul om där hade funnits något spelställe. Vad tror ni vi hittade om inte ett ställe som de kallade Caesars Palace där det fanns diverse olika spel. Vi spelade lite.

På vägen hem gick vi inom en cocktailbar och drack både elefant och pirat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar