söndag 8 januari 2012

2010-01-23

Denna dagen började också med storfrukost och strandhäng. Sen blev vi rastlösa och ville åka in till Sekalla igen. Vi bestämde oss för att boka en taxi via hotellet. Den skulle ta oss direkt till en butik där de kände någon. När vi ville hem var det bara att gå till denna butik igen så ringde de efter taxi. Lugnt och säkert. För säkerheten verkade de vara oroliga för. Kändes väl tryggt men samtidigt lite läskigt.



Väl framme vid affären möttes vi av en trevlig man som visade oss sin butik och välkomnade oss dit efter när vi var klara. Vi promenerade lite rundor i området. Vågade gå lite mer än förra gången för nu var vi förberedda. Vi handlade fler Converse bara för att det var så billigt. Sen gick vi och tog en öl på ett ställe där jultomten hängde kvar i fönstret. De hade nog inte förstått att julen var över. Sen var det dags för middag och då gick vi till en mysig kinarestaurang och åt väldigt god mat.



När vi var klara gick vi till affären igen och kollade rundor. Vi blev bjudna på te och kände oss tvungna att köpa något. Det hade de planerat bra. Vi bestämde oss för att köpa 3 papyrusark som ett kul minne. Dessa hänger nu i vårt sovrum för att påminna oss om hur härligt vädret i alla fall var och vilken fantastisk resa detta varit trots att det kanske inte märks i allt jag skriver ibland.


Sen slappade vi lite på hotellrummet för att sen gå och lägga oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar