onsdag 4 januari 2012

2009-01-29

Idag vaknade vi inte förrän 10 för vi var lite sega från gårdagen. Åt frukost på balkongen som bestod av äggröra och mackor. Sen gick vi ner till den naturliga poolen och kände på vattnet. Väldigt varmt där nere men vattnet var inte så värst varmt. Badkruka som jag är. Fint och rofyllt var det i alla fall att sitta där och sola och lyssna på vågorna som slog emot klipporna.


Sen gick vi vidare och åt vid kyrkan nere i byn. Pizza, sallad och tomatsoppa blev det. Vi blev lite sura för vi beställde jordgubbar som vi aldrig fick. Men blev genast lite gladare då både en katt och en hund stannade och hälsade.

Efter detta gick vi och spanade på utsikten ovanför hamnen. Sen gick vi och handlade istället och satte oss i närheten av den lilla stranden och drack Piña Colada och Whiskey. Sen gick vi vidare när solen försvann från vårt bord.

Gick ner till hamnen igen där vi hittade en liten pub som serverade både Guiness och Caffrey´s. Kollade lite på solnedgången på vägen hem sen. Fint.


Sen var det dags att göra vid sig för kvällsmaten igen. Vi tyckte så mycket om den lilla mexikanska restaurangen och ville så gärna gå dit igen, på kvällen denna gång. Vi åt Burritos. Efter maten fick vi en varsen Margarita till efterrätt. Rolig restaurang med tokiga människor och en tokig katt som försökte ta mat hela tiden. Sen hade de även samma låt på repeat hela kvällen vilken vi bara var tvungna att fråga vad den hette. Tyvärr har jag glömt det nu.

Efteråt gick vi till den engelska puben igen där vi satt och lyssnade på karaoke som mest bestod av de som jobbade där. Men det var roligt. Vi vågade inte sjunga men fick lite roliga idéer om att man skulle haft backtrack med och gjort lite reklam för oss själva. Efter detta var det åter god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar