onsdag 4 januari 2012

2009-01-27

Ny dag och vi gick upp vid 7:30 och ordnade frukost och gjorde vid oss.


Sen vandrade vi ner mot Los Gigantes, mot berget Masca. Där gick vi igenom lite lyxkvarter och hade det mysigt. Varmt var det.


Sen upptäckte vi att det fanns fler restauranger och affärer på det hållet. Stannade till för en öl och en kaffe. Sen testade vi att ta ut pengar, och jo, det gick. ;-) Efter det gick vi in i en affär som hade det mesta man kan tänka sig. Jag köpte i alla fall en sarong, en svart såklart.


Sen styrde hungern våra steg mot en italiensk restaurang med en väldigt fin utsikt. Där åt vi Paella och melon och tittade på papegojan och den långnäbbade fågeln som satt i sina burar. Väl mätta så vandrade vi vidare.


Hittade roliga tröjor med roliga tryck som tyvärr var lite för dyra. Kollade in stranden som låg alldeles intill berget. Lite liten var den och den hade dessutom badförbud pga de höga vågorna. Sen gick vi ner mot hamnen.


Vid hamnen hittade vi ett ställe med fin utsikt över det stora berget och sol. Där beställde vi in en 1,5 liters öl med egen tappkran. Gissa om vi blev förvånade när de kom ut med den. Oj, var det så mycket? Där satt vi i en timme tills solen höll på att ta kål på oss. Sen vandrade vi vidare hemåt, väldigt törstiga och yra.


Väl tillbaka på hotellet stack vi ner till poolen. Tyvärr lite för sent för solen var på väg bort bakom husen. Jag tittade på när mannen i mitt liv badade i den väldigt kalla poolen. Inget jätteskönt dopp tydligen. Hängde vid poolbaren en stund tills de stängde. Sen var det dags för dusch och ombyte.


Vi gick till en restaurang som heter Krishna som vi blivit tipsade om. Äntligen hade vi hittat den och bestämde oss för att dit måste vi gå. Vi åt paneerbollar i krämig sås och kockens specialare, potatis. Sen var vi trötta och orkade tyvärr inte gå på cabarén vi hade tänkt spana in. Handlade lite sen gick vi och la oss vid 22. Man blir trött av att semestra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar