måndag 16 januari 2012

2011-02-12

Vi gick upp klockan 7 denna morgon. Jag lyckades faktiskt ställa klockan rätt. Vi åkte en gratis buss till Costa Calma där djurparken Oasis Park ligger. En solig och svettig resa på ca 2 timmar. Väl framme så tittade vi på en massa djur. Vi fick klappa krokodiler, ormar och varaner. Sen fick jag en låååång puss av ett sjölejon som sprang förbi oss när vi satt och tittade på showen de hade. Så mjuk nos. Sen tog vi en tur i den botaniska trädgården som bestod av en massa kaktusar. Ett väldigt stort område där man nästan gick vilse. Man fick t om ta en liten buss ut dit. När vi skulle gå tillbaka till bussen så träffade vi på en stoooor kalkon mitt på stigen vi skulle gå på. Vi vågade verkligen inte gå förbi den så vi gick en omväg tillbaka. Klockan 18 tog vi gratisbussen tillbaka till Corralejo.
När vi kom tillbaka till hotellet satt vi på terassen och åt Fuerteventura-ost. Lite senare var det dags för kvällsmat och då gick vi till ett ställe som vi tyckte såg häftigt ut, Rock Café. Tyvärr var maten inte så god och coverbandet som spelade var inte så bra. Kanske vi bara hade otur, jag vet inte.


Efter maten bestämde vi oss för att gå vidare och se om vi hittade något roligare. Vi hade tänkt gå till Paddy´s men blev inlurade på en hemsk karaokebar där vi fick en varsin gratis drink. Det var tydligen där alla de yngre hängde. Vi tyckte det var jättehemskt att sitta där och kände oss genast så gamla. Vi som ändå är vana vid Malmö´s nattliv. Så efter en stund gick vi tillbaka till hotellet, nöjda för dagen och trötta efter resan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar