onsdag 4 januari 2012

2009-01-28

Idag vaknade vi vid 8 och åt frukost och gjorde vid oss i vanlig ordning. Sen gick vi till poolen en runda. Äntligen få sola lite tänkte jag. Men väl där hamnade jag precis där en palm skuggade mig efter ett tag. Eftersom alla andra solstolar var upptagna så gick vi och åt istället. Vi gillar att äta.

Vi hittade en liten mysig mexikansk restaurang. Där åt vi nachos, jalapenõs och någon konstig sallad i ett skal. Efter maten fick vi en tequila.


Sen gick vi en runda ovanför hotellet där vi inte hade varit. Det mesta var tyvärr stängt just då pga siestan vilken vi glömde bort hela tiden. Hittade en djuraffär där vi kikade på kaniner och leguaner. Sen gick vi vidare ner mot engelska damen igen och tog en Dorada där. 


Nu var vi sugna på lite poolhäng igen och gick tillbaka till hotellet men vi missade solen igen eftersom den gick bakom husen. Det var väl nackdelen med detta hotell. Gick tillbaka till rummet och åt lite mackor tills jag nästan somnade sittandes. Fick vila en stund. 

Efter sovstund och uppfräschning bar det ut på matjakt igen. Spanade på kepsar och linnen men det enda vi köpte var en blåbärsmarmelad. Vi stannade till på en restaurang där vi åt tomat/mozarellasallad, löksoppa och gratinerade grönsaker. Sen blev det ett besök på stället Route 66 där det var livemusik och där vi drack en öl. Efter där var vi bara tvungna att gå inom den engelska puben igen. Mannen beställde en tröja med pubens logga och sitt eget namn. Sen var det dags att sova igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar