måndag 16 januari 2012

2011-02-13

På söndagen var det tyvärr mulet så efter frukosten gick vi och tittade i affärer. Vi köpte lite presenter. Sen efter ett tag kom faktiskt solen fram igen och då blev vi sugna på att ta en drink. Vi hittade ett mysigt ställe där de hade jättegoda drinkar.


Efteråt var det dags att hitta ett lunchställe. Det fick bli stället nere vid havet igen. Det var så mysigt där. Där åt vi omelett och sallad och drack lite öl. Solade oss eftersom detta var sista dagen. Härligt att sitta där på en uteservering precis nere vid havet.


När vi hade suttit där ett tag så var det dags att gå tillbaka till hotellet och ha lite kylskåpstömning. Äta och dricka upp allt som var kvar. Satt åter på vår mysiga terass och solade.

Sen var det kväll igen och dags för kvällsmat och då gick vi till Waikiki igen, ville ge det en andra chans. De hade ett erbjudande om Alla Hjärtans Dag-middag. Lät ju som en perfekt avslutning på denna resa. Där åt vi en jättegod Paella som vi fick i en stor panna på bordet. Efteråt fick vi en present i baren där inne. En drink. Det var jättemysigt att sitta där. Betydligt bättre service denna kväll så detta blev genast ett nytt favoritställe. Innan det var dags att gå till hotellet och sova så gick vi inom Rock Café igen där det var ett annat coverband som var sådär bra. Men det var ändå en härlig stämning där. Sen var det dags att sova för sista gången på vårt mysiga hotellrum på hotell Brisamar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar